Registrácia Hľadať FAQ RSS feed Zoznam užívateľov Užívateľské skupiny Prihlásenie  
Odpovedať na tému linky
linky
DespeRadoX
Site Admin
Site Admin

Založený: 28.11.2005
5679.68 SH-Money
Odpovedať s citátom
http://www.clootie.ru/
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa DespeRadoXOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránkyICQ
DeadSoul
Nováčik
Nováčik

Založený: 02.08.2006
431.90 SH-Money
Odpovedať s citátom
nejake tie linky na managed directx tutorialy :
www.mdxinfo.com/tutorials.php
www.drunkenhyena.com/cgi-bin/dx9_net.pl
www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/
www.riemers.net/index.php
pluralsight.com/wiki/default.aspx/Craig.DirectX/Direct3DTutorialIndex.html
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa DeadSoulOdoslať súkromnú správu
qwarm
Nováčik
Nováčik

Založený: 22.08.2006
344.36 SH-Money
Odpovedať s citátom
www.codesampler.com
www.zanir.szm.sk

ps: volaku je tu prazno Sad (az jedna tema)
tak hadam daco vytvorim Very Happy
btw preco 3d directx ked prave robim na 2d hre??
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa qwarmOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránkyMSN Messenger
ja
Pokročilý
Pokročilý

Založený: 18.03.2006
2019.30 SH-Money
Odpovedať s citátom
qwarm Napísal:

Však používaš Direct3D... nie? v DirectDraw ju hádam nerobíš
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa jaOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
qwarm
Nováčik
Nováčik

Založený: 22.08.2006
344.36 SH-Money
Odpovedať s citátom
ja Napísal:
qwarm Napísal:

Však používaš Direct3D... nie? v DirectDraw ju hádam nerobíš

nastastie nie, ale ma len 2 rozmery
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa qwarmOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránkyMSN Messenger
Eskalante

Založený: 23.04.2007
230.26 SH-Money
Odpovedať s citátom
vsade co pozeram su tutorialy na direct3D ale nemozem nasjt tutorialy na casti directu o zvuku, sietach, input...
ale zaklady viem a aj 2D a to mi na zaciatok staci, ale niekde som cital ze input je velmi jednoduchy tak by som chcel vediet ze vcom je jednoduchsi asi osetrovanie vstupov v message loop.
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa EskalanteOdoslať súkromnú správu
psycho
Nováčik
Nováčik

Založený: 12.08.2006
1523.90 SH-Money
Odpovedať s citátom
skus toto:
http://www.gamedev.pl/files/articles/dinput_keyboard.pdf
sice je to po polsky, ale da sa tomu rozumiet (minimalne kodu), a je to celkom kratke
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa psychoOdoslať súkromnú správuICQ
hvge
Pokročilý
Pokročilý

Založený: 22.04.2006
3413.54 SH-Money
Odpovedať s citátom
Eskalante: DirectPlay je hovadina a nikto to nepouziva a sam microsoft na to pomaly zanevrel.

V pripade DirectInput sa cita aktualny stav zariadenia (prakticky skoro "na zelezo"). Na rozdiel od vyberania messages to mas bez akejkolvek latencie a pollujes priamo stav tlacitka (cize je stlacene / nie je stlacene). Cez message ti pride akurat stav - bolo stlacene. V pripade klavesnice napriklad ti chodia messages s autorepeatom a pod. No skratka, na hry nepouzitelne.

DirectSound je vo svojej podstate jednoduchy. Vse najdes na MSDN :)

Založený: 23.04.2007
230.26 SH-Money
Odpovedať s citátom
dikes, ale mne by celkom dobre padli aj nejake linky, viem ze na googly ich najdem dost, ale som si myslel ze budete poznat nejake cz-sk
ozaj aku kniznicu by som mal pouzit ked chcem prehravat video, nieco ako byva na zaciatku v hrach, pripadne priamo do hry(v nejakom okienku) pustat kratke scenky.
Zobrazit informácie o autoroviHľadať všetky príspevky od užívateľa EskalanteOdoslať súkromnú správu
hvge
Pokročilý
Pokročilý

Založený: 22.04.2006
3413.54 SH-Money
Odpovedať s citátom
Na mensie rozlisenia sa da celkom dobre pouzit alfa verzia ogg theory. Jej licencia a licencia referencneho dekoderu je kompletne free (podobne ako ogg vorbis) Pokial ale svoj engine vydas ako open source, tak mozes kludne pouzit aj xvid, ktory je pod GPL licenciou...